Room Escape iskustvo u vreme covid-19

Iako EscapeGame radi normalno i tokom COVID-19 pandemije, uz poštovanje svih propisanih mera, ukoliko ipak ne želite da napuštate sigurnost svog doma nudimo vam interesantnu opciju - Escape at Home.

 

Gamemaster je fizički prisutan u sobi, ali vi niste!

 

Vi ste u svom domu, caffeu, kancelariji ili gde god da je vaš mobilni telefon ili računar. Povezujemo se preko video linka i konferencijske veze, razgovaramo uživo i igramo se.

Nakon što vam Gamemaster da instrukcije za igru, sledi upoznavanje sa temom, zagonetkama i detaljima koji su bitni. Počinjete sa pitanjima i zahtevima Gamemasteru koji se kreće po sobi i istražuje šta god vi želite.

On je vaša produžena ruka - pokreće predmete, otvara fioke, rešava katance ili brave - ali isključivo po vašim uputstvima i na vaš način. Naravno, uvek je tu da pomogne, jer u svakom trenutku možete razgovarati sa njim, uz sigurnu vezu bez kašnjenja.

 

Real-life Room Escape je uvek najbolja opcija, ali Escape at Home donosi novu vrstu zabave i novu dimenziju komunikacije i teambuildinga bez rizika putovanja i boravka u prostoriji sa više ljudi.

Escape at Home

Za sve upite, informacije i rezervacije pišite nam na info@escapegame.rs ili nas pozovite 063 224 201

Rezervacija Escape at Home termina

Ova forma služi da bismo saznali koji period vam najviše odgovara za igranje Escape at Home. Popunjavanje ove forme nije automatska rezervacija. Kontaktiraćemo vas u najkraćem mogućem periodu sa informacijom o slobodnim terminima.